Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Omstopping, trekking, reparasjon og restaurering av møbler

Jeg reparerer også kalesjer og lager nye båtputer

Trekking av alle typer møbler

Trekking av alle typer møbler.

Ingen oppdrag er for små, ingen oppdrag er for store. Jeg trekker alle typer møbler og kan gi nytt liv til akkurat ditt møbel.

Omstopping av møbler

Omstopping av møbler.

Har du en stol eller sofa hjemme som trenger ny stopping, har snøringen røket eller er fjærene dårlige? Jeg gir deg gjerne en kvalitetsvurdering av stoppingen.

Søm av puter og madrasser

Søm av puter og madrasser.

Ønsker du å bytte trekk på sofaputene, har du laget en plassbebygd benk og trenger en skreddersydd madrass? Jeg kan sy alle typer puter og madrasser. 

Sengegavler etter dine mål

Produksjon av sengegavler.

Gi soverommet et løft med ny sengegavl designet av deg, eller av meg. Sengegavlene kan lages i alle størrelser og er vegghengt.

Til uterommet

Omrekking av  båtputer

Søm av båtputer

Bestill omtrekking av dine gamle båtputer hos meg. Skumplasten skiftes ut ved behov. Jeg har et bredt utvalg av skai, niroxx marina, alcantara, silvertex og andre stoffer. 

Nytt trekk på uteputene

Søm av hageputer

Er det på tide å fornye uteputene, kan jeg sy nye til deg. Jeg kan også skreddersy nye puter etter dine egne mål. Jeg selger stoffer beregnet til utebruk.

Bytte markiseduk

Produksjon av markiseduker

Hvorfor kjøpe ny markise når du enkelt kan bytte duken? Jeg syr ny markiseduk og har et bredt utvalg av markisestoffer med 10 års garanti. 

Reparasjon av båtkalesjer

Reparasjon av båtkalesjer

Er sømmene begynt å bli dårlige, virker ikke glidelåsen eller trenger du nye vinduer. Jeg kan reparere din båtkalesje, gå over sømmer, bytte kalesjevinduer og glidelåser. 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn