Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Nytrukkede møbler

Skreddersydd benkepute. Kaldskum setepute trukket i en lin og bomullschenille. Stoltrekk  med borrelås innfesting. Varetrekkene er laget av et nydelig blått bomullstekstil, med møbelhud på ryggens bakside. Alle setene er stoppet om. To stk lenestoler fra tidlig 1900 tallet. Her trukket i Designers guild mest selgende fløyelsvev. Sofaen er trukket i Manipur velvet fra Designers guild. Biedemeier sofa her trukket i silkevelour. Flotte spisestuestoler, omstoppet og trukket med møbelhud. Lenestol trukket i et blomstret creton tekstil fra Danish Art Weaving Stolen er trukket i et ullstoff fra Danish art Weaving. Ny pute i skumplast. Denne stolen har her et nytt, løst trekk i bomull. Dette kan tas av og vaskes. ETTER: Strandstol med nytt trekk og oppusset treverk. 
Stoffet er et solid utestoff fra JAB. FØR ETTER: Putesett i et rutete ulltekstil fra Mulberry FØR ETTER: Spisestuestolene er her trukket i en chenille fra Mulberry. Stolene hadde før dyphefting i rygg, men har her fått et mer moderne uttrykk med en slett rygg. FØR: Spisestuestoler før omtrekking ETTER: Stolene er trukket om i en chenille fra Mulberry. FØR: Treverket repareres før trekking. ETTER: Rokokko stol her nytrukket i en denne nydelige velouren fra Mulberry. FØR ETTER: ørelappstoler her nytrukket i et nydelig linstoff fra Mulberry Home. FØR omtrekking Spesialtilpasset madrass og ryggputer i et slitesterkt, blått ullstoff fra Gudbrandsdalens ullvarefabrikk. Biedermeier spisestuestoler trukket i et nydelig gobelin stoff. Restaurering av stopping og treverk. ETTER: Teak spisestuestoler med ny skumplast og nytt trekk. FØR FØR:  Benken hadde et stripet stoff med kapper. Den er kjøpt på Blomquist og deretter levert til omtrekking hos meg. ETTER: Benken ble trukket i et trykket bomullsstoff som kunden selv hadde med. Kunden ønsket ikke kapper, noe som gir benken et luftigere preg.  Denne benken er tradisjonelt stoppet med spiralfjærer, alfagress og ull. Designklassiker fra danske Søren Lund. Her trukket i et småblomstret gobelinstoff fra Jab. Gobelinstoffene er teflonbelagt og slitesterke, stoffene kommer i mange forskjellige farger og mønstre.
Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn